بوی مشخصی ندارند و رنگ کلونی ها بعد از چند روز ممکن است سفید، زرد، لیمویی، نارنجی و بالاخره طلایی گردند. رنگ در محیط هوازی اگر شیر به آن اضافه شود در حرارت ۲۵-۲۲ درجه سانتیگراد ظاهر می شود. رنگ از نوع کاروتنوئید میباشد و تولید آن با شرایط رشد متغیر است. (حقشناس ۱۳۷۰ و گودرزی ۱۳۸۱ )
در میحط هایی که حاوی ۱۰-۵ درصد نمک، تلوریت دو

مطلب مرتبط :   منابع پایان نامه ارشد با موضوع ارزیابی اقتصادی، نرخ بهره
دسته بندی : No category

دیدگاهتان را بنویسید